2008-01-18 09:06:21

Rottatouille elokuva ja oppimateriaali!

Tähän elokuvaan on oppimateriaali kotitaloustunneille.Oppimateriaalissa teemana:
ravintolahenkilökunta, keittiöhierarkia, maku, ruokakritiikki ja ravintolaruoka.
Mitä suurempi ja tunnetumpi ravintola on, sitä enemmän henkilökuntaa se tarvitsee palvellakseen asiakkaitaan. Niin keittiössä kuin salin puolellakin asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtii erityinen tiimi. Sen jäsenten kesken vallitsee ankara hierarkia: jokaisella henkilöllä on oma vastuualueensa ja tehtävät on määritelty tarkasti. Keittiötiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä valmistaen moitteettomia ruokia.


« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa